De grootste spa-specialist van Europa

Laat u langzaam wegzakken in een warm bad. Onder het oppervlak van de spa masseren stralen lucht en water u van alle kanten. Sluit uw ogen, vergeet de vluchtigheid van alledag en ervaar het summum van ontspanning in een spa van Patioworld. De beste combinatie van prijs en kwaliteit.

Bekijk ook ons aanbod van sauna's en zwemspa's

Patioworld, sinds 1972

Een primeur in 1968: De familie Jacuzzi brengt voor het eerst een 'Hydrotherapy Tub' op de markt. Aanvankelijk gebruikt voor therapievormen van reumapatiënten maar een spa staat ook steeds vaker voor weelderige ontspanning. Patioworld springt al na vier jaar in op de uitvinding van Jacuzzi, inmiddels 43 jaar geleden. Met deze aanmerkelijke geschiedenis als rugzak staan onze technici en verkopers u ieder dag te woord in onze showroom of op locatie.

Neem contact op met de showroom: +31(0)114671493

We verschepen wereldwijd

In de meest uiteenlopende decors is inmiddels een spa van Patioworld te vinden. Van vakantieparken in Frankrijk tot hotels in Duitsland en instellingen ver daarbuiten. We verschepen onze producten wereldwijd vanuit ons magazijn in Hengstdijk (gemeente Vogelwaarde). Ook is in 27 winkels door heel Europa een spa van Patioworld te vinden. We hebben drie verkooppunten in Nederland en drie in België.

Mail ons over transport naar uw standplaats

Wat in een spa spreekt u aan?

Een spa van Patioworld wordt opgeleverd in een grote variëteit aan formaten, functionaliteiten en extra's. Waat gaat uw voorkeur naar uit?

Energiezuinig

Een aanzienlijk deel van onze modellen zijn voorzien van een energiebewuste besturing. Door de nachtstroomvorziening, programmeerbare circulatiepomp en teflon-gecoate heater is dit soort spa qua verbruik uniek in de wereld.

Bekijk de reeks Evolution, Tulp en Vortex

Een intieme wellnesservaring

In de intieme Aquasplash voor twee personen hoeft u een diepgaand gesprek niet te onderbreken voor een trip naar de ijskast. De in de spa ingebouwde wijnkoeler is altijd binnen handbereik. De compacte hemelsblauwe kuip van de spa houdt de warmte goed vast, wat zorgt voor aanvullende energiebesparing.

Vraag een offerte aan voor de Aquasplash

Ingebouwd IPod-docking-station

In de Aquarelax en een aantal andere modellen is een muziekinstallatie verwerkt, tegen de onderkant van de kuip. De boxen dringen tot u door van onder in de spa: Het voelen van geluid en horen van water zorgt voor een bijna hypnotiserende ervaring.

Bel voor een prijsopgave van de Aquarelax: +31(0)114671493

Een spa van welk formaat?

Ten behoeve van een traditioneel groot gezin of mensen met behoefte aan ruimte is de Spectrum Hydro een ideale spa. Er zijn twee ligstoelen, vier zitstoelen en een speels kinderzitje in het midden. Dit is verhoogd om te alle tijden het hoofd boven water te kunnen houden.
Nog grootser pakt u het aan met de Aquamax. In deze robuuste ronde spa kan zonder probleem een waterfeest gegeven worden.

Geef uw persoonlijke wensen wat uw spa betreft door, dan vinden we zeker de perfecte spa voor u. Bel +31(0)114671493 of stuur ons een mail.


Nieuwsbrief