Tulp Spas - Delta 5

http://www.patioworld.nl/35-181-thickbox/tulp-spas-delta-5.jpg
Voorradig

Met 5 van uw beste vrienden in deze spa met 3 zitplaatsen en 2 ligplaatsen.

6 595,00 €

1 aantal op voorraad

Informatie aanvragen Bel ons 0114 671 493

De Tulp Spas worden geleverd met een acryl kuip die verstevigd is met poly-esther. Door deze opbouw is de kuip van de jacuzzi zelfdragend en zeer sterk. Voordelen van de spa acryl binnenkant zijn :
- De spa kuip heeft een schitterende glans, ook na jaren nog steeds als nieuw.
- De spa kuip is zeer gemakkelijk schoon te houden.
- De spa kuip is zeer resistent tegen chemicalien, zuren en vlekken zoals lipstift,inkt,etc.
- De spa kuip houdt de warmte zeer goed vast van de spa, dus energiezuiniger en comfortabeler.
- De spa kuip is van klleur door en door, dus geen slijtagevlekken mogelijk in de spa
U kunt kiezen uit de kleuren: WhiteMarble, BlackMarble, Pearl.

Het spa frame is gemaakt van onder druk geïmpregneerd hout, dit opdat weersinvloeden geen grip krijgen op de spa. Zodoende is het jacuzzi frame bestand tegen regen, warmte en koude maar ook tegen UV-licht en zoute zeelucht.

De omkasting van de spa is gemaakt van synthetisch hout, een prachtige omkasting zonder onderhoud en vooral weerbestendig. De jacuzzi omkasting wordt voorzien van een isolatieplaat met een hittereflecterende folie. Het water- en luchtdichte materiaal vormt een thermische barrière met betrekking tot zowel convectie en geleiding als straling. De volledig gesloten bodemplaat van de jacuzzi is voorzien van isolatie-foam alsmede de gehele kuip. De 3-voudige Heatlock isolatie van de spa is zo hoog dat in de warme tijd van het jaar de spa alleen al door de warmte die de pompen afgeven op temperatuur gehouden wordt.
U kunt kiezen uit de kleuren: Bruin, Grijs. Het trapje wordt geleverd in dezelfde kleur als de omkasting.

De afdekcover van de jacuzzi is voorzien van een stevige Polystyreen vulling voor een optimale isolatie. De spa cover is ook voorzien van een slot voor de veiligheid. De jacuzzi coverlift wordt standaard met de spa cover meegeleverd. Montage is mogelijk aan iedere spa. 

De Delta 5 is uitgerust met de nieuwste generatie jets. Onder het motto "Always spin, Always stay in" gebruikt Tulp Spas alleen gepatenteerde "Axis" Bearingless jets in haar Spas. Deze jets zijn zelfreinigend en gebruiken een roestvrijstalen naald om te roteren. In tegenstelling tot de spa jets met kogellagers zullen deze spa jets altijd draaien en kan er geen vuil tussen komen. Door minder weerstand hebben de jacuzzi pompen minder kracht nodig voor de beste massage. Alle spa jets in de Delta 5 zijn schroefjets, in tegenstelling tot click-jets blijven deze altijd op hun plek en zijn handmatig in en uit te draaien. De roestvrijstalen spa jets zijn gemaakt van 316 staal, dit staal is zeewaardig en zal door chloor of ozon niet aangetast worden.

Een SV-VH spa controller is in de Delta 5 ingebouwd. De jacuzzi besturing beschikt over een: variabele spa heater met Dynamic Thermal Tuning (geminimaliseerd stroomverbruik). Tevens voorzien van een aansluiting voor een spa warmtepomp, voor het energiezuinig verwarmen en koelen van de spa en de PowerSAVE technologie voor het verlagen van de dagelijkse exploitatiekosten. De jacuzzi besturing is geheel zelfdenkend en slaat alle gegevens van de spa op. Door aansluiting van een laptop of pc kunnen we de historie van de spa inlezen, instellingen wijzigen, software updates doen, draai-uren van de spa pompen inzien, foutmeldingen terugzien en zelfs het gebruikte vermogen en de energiekosten per dag, maand of jaar van uw jacuzzi.

Iedere Tulp spa is standaard uitgerust met een voorziening voor een spa warmtepomp. Met deze spa warmtepomp kunt u de energie die nodig is om de spa te verwarmen met 65% reduceren. De jacuzzi pomp is als optie bij te kopen en kan op ieder moment eenvoudig op de spa aangesloten worden. De spa warmtepomp wordt bestuurd door de ingebouwde controller in de spa.

De Delta 5 jacuzzi heeft alleen SpaNet spa pompen. Deze spa pompen zijn voorzien van verstelbaar wet-end om maximale kracht te benutten. Met andere woorden, minder bochten is meer power.

De Delta 5 jacuzzi  is voorzien van een eenvoudig, maar uiterst doeltreffende aromatherapie LastingScents ®. Deze spa aromatherapie is aan of uit te zetten en de intensiteit van de geur kan zelf gekozen worden. LastingScents is verkrijgbaar in 9 verschillende spa geuren.

De jetverlichting van deze spa wordt geproduceerd door SpaNet. De jacuzzi LED lampen zijn energiezuinig en doordat ze aanstuurbaar zijn, kan de SpaNet spa besturing tot 30 verschillende kleuren uit een lamp halen. Zelfs wit licht, wat uniek is voor RGB leds. Alle kleuren zijn instelbaar evenals de helderheid. Verschillende modussen zijn instelbaar zoals random, party, disco etc.

 

Electrische aansluiting min. 16 Amp. mono fase of 2 fasen.

 • Aantal spa ligplaatsen: 2
 • Aantal spa zitplaatsen: 3
 • Afmetingen : Spa Hoogte 90 cm
 • Afmetingen: Spa Breedte 220 cm
 • Afmetingen: Spa Gewicht 380 kg
 • Afmetingen: Spa Lengte 230 cm
 • Afmetingen: Watervolume 1500 liter
 • Afvoer spa: geschikt voor gardenakoppeling
 • Aromatherapie regelbaar Lasting Scents: Ja
 • Besturing spa: SpaNet SV2 VH met variabele heater 2 kW
 • Besturing: Spa display SpaNet SV2 VH
 • Cover Spa: Inclusief circa 10 cm dik
 • Coverlift spa in aluminium: Inclusief
 • Diverter spa: 2 stuks
 • Filtersysteem: Spa ozonedesinfectie Ja
 • Filtersysteem: Spa skimmer met filtercartridge 1x filter 1-micron met zilver ionen of 1x lamel filter naar keuze
 • Jets: Spa luchtjets 10 stuks
 • Jets: Spa ozonejets 3 stuks
 • Jets: Spa vulcanojets 1 stuk
 • Jets: Spa waterjets 39 stuks
 • Pompen: Spa circulatiepomp SpaNet Quietflo 250 Watt 1 stuk
 • Pompen: Spa luchtblower 1 stuk SpaNet Low Noise 700 Watt
 • Pompen: Spa massagepomp SpaNet Hi-Flow 2pk 2 stuks
 • Pop Up spa fontein: 1 stuk
 • SpaNet Spa Inpool temperature sensor Ja
 • Trapje spa in kleur van de spa omkasting Inclusief
 • Venturisysteem/luchtcontrollers Ja
 • Verlichting: SpaNet spa jet 1 Masterlight + 16 mini-LEDs
 • Voorbereiding voor Ecosmart spa warmtepomp: Ja
 • Waterval spa: 2 stuks

Tulp Spas een spa ontwerp van Nederlandse bodem. Compacte spa's met ruime en comfortabele plaatsen. Extra diepe zit in de jacuzzi, zodat u heerlijk kun relaxen. De ideale Dutch hottub!

Mooie  en voordelige spa range, maar wel compleet voorzien van de nieuwste en meest energiebesparende systemen. 

Een SV-VH spa controller is in alle type spas van Tulp Spas ingebouwd. De jacuzzi besturing beschikt over een: variabele spa heater met Dynamic Thermal Tuning (geminimaliseerd stroomverbruik). Tevens voorzien van een aansluiting voor een spa warmtepomp, voor het energiezuinig verwarmen en koelen van de spa en de PowerSAVE technologie voor het verlagen van de dagelijkse exploitatiekosten. De jacuzzi besturing is geheel zelfdenkend en slaat alle gegevens van de spa op. Door aansluiting van een laptop of pc kunnen we de historie van de spa inlezen, instellingen wijzigen, software updates doen, draai-uren van de spa pompen inzien, foutmeldingen terugzien en zelfs het gebruikte vermogen en de energiekosten per dag, maand of jaar van uw jacuzzi.

Iedere Tulp spa is standaard uitgerust met een voorziening voor een spa warmtepomp. Met deze spa warmtepomp kunt u de energie die nodig is om de spa te verwarmen met 65% reduceren. De jacuzzi pomp is als optie bij te kopen en kan op ieder moment eenvoudig op de spa aangesloten worden. De spa warmtepomp wordt bestuurd door de ingebouwde controller in de spa.

De Tulp Spas hebben alleen SpaNet spa pompen. Deze spa pompen zijn voorzien van verstelbaar wet-end om maximale kracht te benutten. Met andere woorden, minder bochten is meer power.

Nieuwsbrief