Model 1 afgesneden hoek R

http://www.patioworld.nl/191-410-thickbox/model-vierkant-afgesneden-rechts.jpg
Voorradig

Spa Cover 15 cm dik op maat gemaakt. Contacteer ons voor vrijblijvende informatie.

500,00 €

10 aantallen op voorraad

Informatie aanvragen Bel ons 0114 671 493

Cover afmetingen max. 2.5 x 2.5 m met 1 afgesneden hoek rechts.
Circa 15 cm dik
De cover is iets aflopend, zodat het regenwater er makkelijk af kan stromen.

Raadpleeg de afbeelding, en geef bij uw bestelling vervolgens de exacte afmetingen door, die u wenst voor uw specifieke cover. Lukt het opmeten niet zo eenvoudig zoals u zou willen, dan hebben wij een tekening waarop omschreven staat, hoe u alles het beste kunt opmeten. Neemt u contact met ons op via info@patioworld.nl of telefoonummer +31 (0) 114 67 14 93 en wij helpen u verder.

De covers worden gemaakt uit een poly styreen plaat welke verstevigd is met een aluminium profiel. Deze plaat wordt vervolgens geseald zodat hij waterdicht is en voorzien van een dikke skai hoes.

U kunt tevens een coversaver bij bestellen á € 14,95, die u kunt bevestigen aan uw coverlift. Hiermee hangt de cover niet meer aan uw coverlift, maar steunt op de coversaver. U verlengt hiermee de levensduur van de cover.

Elke cover is voorzien van handgrepen en bevestigings clips met cijferslot. De covers kunnen geleverd worden in de kleuren donkergrijs, zwart of bruin.

Een spa cover wordt gebruikt om de spa af te dekken. Hierdoor kan er geen vuil van buitenaf in de jacuzzi komen. De belangrijkste functie van een spa cover is echter om de jacuzzi zo goed mogelijk te isoleren. Aangezien het toch wel energie kost om het water te verwarmen, kan een goede isolatie enorm veel besparen op de energierekening. Zorg daarom altijd voor een goed sluitende afdekking.

De standaard coverdikte is 10 cm. Er is zelfs een spa cover met extra dik isolatiemateriaal. Deze is 15 cm dik. Deze is iets aflopend, zodat het regenwater er makkelijk af kan stromen. Dus dan wordt de cover ook niet zo zwaar.

Eventueel verkopen wij ook coverliften die het voor u nog makkelijker maken de cover omhoog te krijgen. En ook kunnen wij een cover saver aanbieden. Deze voorkomt druk in het midden/naad en past op ieder model coverlift. Op deze manier kan de cover langer meegaan.

Wanneer u ons de dikte, kleur, lengte, breedte, radius ( bij cover met ronde hoeken) en afmeting van het schuine gedeelte ( bij cover met afgesneden hoeken) van de cover aan ons doorgeeft, kunnen wij deze informatie verder bespreken met onze fabrikant. De covers zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, u kunt kiezen uit de kleuren: zwart, antraciet/grijs en bruin.

Lukt het opmeten niet zo eenvoudig zoals u zou willen, dan hebben wij een tekening waarop omschreven staat, hoe u alles het beste kunt opmeten. Neemt u contact met ons op via info@patioworld.nl of  telefoonummer +31 (0) 114 67 14 93 en wij helpen u verder.

Na een officiële controle van onze kant, in samenspraak met u, zullen wij de cover dan voor u bestellen. Houdt u wel rekening met een leveringstermijn van 6 tot 8 weken. Maar dan heeft u wel een mooie en passende cover voor uw spa, waar u jaren van kunt genieten!

 

Nieuwsbrief