Evolution Spas - AquaLounge

http://www.patioworld.nl/15-73-thickbox/evolution-spas-aqualounge.jpg
Voorradig

De heerlijke familiespa met 2 ligplaatsen en 3 zitplaatsen.

10 195,00 €

1 aantal op voorraad

Informatie aanvragen Bel ons 0114 671 493

De zelfdragende kuip van deze spa is gemaakt van Aristech Acryl, dit acryl van Amerikaanse makelij is de beste in haar soort. Aristech is één van de grootste leveranciers ter wereld. Om onderstaande redenen kiest Evolution Spas voor de topkwaliteit van Aristech voor haar jacuzzi's:
- De spa kuip heeft een schitterende glans, ook na jaren nog steeds als nieuw.
- De spa kuip is zeer gemakkelijk schoon te houden.
- De spa kuip is zeer resistent tegen chemicalien, zuren en vlekken zoals lipstift,inkt,etc.
- De spa kuip houdt de warmte zeer goed vast van de spa, dus energiezuiniger en comfortabeler.
- De spa kuip is van klleur door en door, dus geen slijtagevlekken mogelijk in de spa
De jacuzzi kan gekozen worden in de kleuren: gypsum, sterling silver, midnight opal, carribean blue.

Het spa frame is gemaakt van kunststof, roestvrijstaal of speciaal geïmpregneerd hout, dit opdat weersinvloeden geen grip krijgen op de jacuzzi. Zodoende is het frame van de jacuzzi bestand tegen regen, warmte en koude maar ook tegen UV-licht en zoute zeelucht.

De omkasting van de spa is gemaakt van synthetisch hout, een prachtige omkasting zonder onderhoud en vooral weerbestendig. De jacuzzi omkasting wordt voorzien van een isolatieplaat met een hittereflecterende folie. Het water- en luchtdichte materiaal vormt een thermische barrière met betrekking tot zowel convectie en geleiding als straling. De volledig gesloten bodemplaat van de jacuzzi is voorzien van isolatie-foam alsmede de gehele kuip. De 3-voudige Heatlock isolatie van de spa is zo hoog dat in de warme tijd van het jaar de spa alleen al door de warmte die de pompen afgeven op temperatuur gehouden wordt.
De jacuzzi omkasting kan gekozen worden in de kleuren: Teakwood, Greywood, Mahonie.

De afdekcover van de jacuzzi is voorzien van een stevige Polystyreen vulling voor een optimale isolatie. De spa cover is ook voorzien van een slot voor de veiligheid. De jacuzzi coverlift wordt standaard met de spa cover meegeleverd. Montage is mogelijk aan iedere spa. De spa cover is de dikste in haar soort. Waar normale spa covers 10 cm dik zijn is onze spa cover 15 cm dik. Niet alleen een betere isolatie maar ook steviger, doorhangende spa covers zorgen ervoor dat regenwater de spa in kan sijpelen.

De AquaDuo jacuzzi is uitgerust met de nieuwste generatie jets. Onder het motto "Always spin, Always stay in" gebruikt Evolution Spas alleen gepatenteerde "Axis" Bearingless jets in haar Spas. Deze jets zijn zelfreinigend en gebruiken een roestvrijstalen naald om te roteren. In tegenstelling tot de spa jets met kogellagers zullen deze spa jets altijd draaien en kan er geen vuil tussen komen. Door minder weerstand hebben de jacuzzi pompen minder kracht nodig voor de beste massage. Alle spa jets in de AquaDuo jacuzzi zijn schroefjets, in tegenstelling tot click-jets blijven deze altijd op hun plek en zijn handmatig in en uit te draaien. De roestvrijstalen spa jets zijn gemaakt van 316 staal, dit staal is zeewaardig en zal door chloor of ozon niet aangetast worden.

Een SV-VH SpaNet spa controller is in de AquaDuo ingebouwd. De jacuzzi besturing beschikt over een: variabele spa heater met Dynamic Thermal Tuning (geminimaliseerd stroomverbruik). Tevens voorzien van een aansluiting voor een spa warmtepomp, voor het energiezuinig verwarmen en koelen van de spa en de PowerSAVE technologie voor het verlagen van de dagelijkse exploitatiekosten. De jacuzzi besturing is geheel zelfdenkend en slaat alle gegevens van de spa op. Door aansluiting van een laptop of pc kunnen we de historie van de spa inlezen, instellingen wijzigen, software updates doen, draai-uren van de spa pompen inzien, foutmeldingen terugzien en zelfs het gebruikte vermogen en de energiekosten per dag, maand of jaa van uw jacuzzi.

De AquaDuo jacuzzi heeft alleen SpaNet spa pompen. Deze spa pompen zijn voorzien van verstelbaar wet-end om maximale kracht te benutten. Met andere woorden, minder bochten is meer power.

De AquaDuo jacuzzi is voorzien van een uniek spa filtersysteem. De 3zone® spa filtering garandeert het helderste water. Hoe werkt dit systeem: het spa water wordt gefilterd door een 1-micron filter ( normale spa filters filteren 60 micron ) waarna het d.m.v. UV gedesinfecteerd wordt. Na de UV desinfectering komt het water in een speciaal ontwikkelde ozonkamer, alwaar het gemixt wordt met ozon. Deze 3-voudige filtering is uniek in de spa-industrie. De spa filter is een wegwerpfilter, dus nooit meer uitspoelen en uitwassen.

De AquaDuo jacuzzi  is voorzien van een eenvoudig, maar uiterst doeltreffende aromatherapie LastingScents ®. Deze spa aromatherapie is aan of uit te zetten en de intensiteit van de geur kan zelf gekozen worden. LastingScents is verkrijgbaar in 9 verschillende spa geuren.
De jetverlichting van deze spa wordt geproduceerd door SpaNet. De jacuzzi LED lampen zijn energiezuinig en doordat ze aanstuurbaar zijn, kan de SpaNet spa besturing tot 30 verschillende kleuren uit een lamp halen. Zelfs wit licht, wat uniek is voor RGB leds. Alle kleuren zijn instelbaar evenals de helderheid. Verschillende modussen zijn instelbaar zoals random, party, disco etc.

Het AquaDuo jacuzzi geluidssysteem is voorzien van Vibro-speakers, deze speakers zijn gemonteerd tegen de kuip onder de spa. Het geluid komt door het water waardoor je in de spa een sensatie aan geluid ervaart. Deze spa is standaard voorzien van een i-Pod docking station.

Electrische aansluiting min. 16Amp

Voor uitgebreide informatie zie: www.evolution-spas.nl

 • Aantal spa ligplaatsen: 2
 • Aantal spa zitplaatsen: 3
 • Afmetingen : Spa Hoogte 90 cm
 • Afmetingen: Spa Breedte 220 cm
 • Afmetingen: Spa Diameter 220 cm
 • Afmetingen: Spa Gewicht 420 kg
 • Afmetingen: Spa Lengte 220 cm
 • Afmetingen: Watervolume 1410 liter
 • Afvoer spa: Bodem met tuinslang adapter
 • Aromatherapie regelbaar Lasting Scents: Ja
 • Besturing spa: SpaNet SV3 VH met variabele heater 6 kW
 • Besturing: Spa display SpaNet SV3 VH
 • Cover Spa: Inclusief circa 15 cm dik
 • Coverlift spa in aluminium: Inclusief
 • Diverter spa: 2 stuks
 • Filtersysteem: Spa ozonedesinfectie Ja
 • Filtersysteem: Spa skimmer met filtercartridge 1x filter 1-micron met zilver ionen (schroef)
 • Filtersysteem: UV voor desinfectie Ja
 • Hoofdsteun spa: 3 stuks
 • Ipod dockingstation met spa vibrospeakers: Ja
 • Jets: Spa luchtjets 10 stuks
 • Jets: Spa ozonejets 1 stuk
 • Jets: Spa vulcanojets 1 stuk
 • Jets: Spa waterjets 30 stuks
 • Pompen: Spa circulatiepomp SpaNet Quietflo 250 Watt 1 stuk
 • Pompen: Spa luchtblower 1 stuk SpaNet Low Noise 700 Watt
 • Pompen: Spa massagepomp SpaNet Hi-Flow 3pk 2 stuks
 • SpaNet Spa Inpool temperature sensor Ja
 • Trapje spa in kleur van de spa omkasting Inclusief
 • Venturisysteem/luchtcontrollers Ja
 • Verlichting spa omkasting SpaNet LED Ja
 • Verlichting: SpaNet spa jet 1 Masterlight + 39 mini-LEDs
 • Voorbereiding voor Ecosmart spa warmtepomp: Ja
 • Waterval spa: 1 stuk verlicht
 • Wijnkoeler spa: 1 stuk verlicht

Evolution Spas: Winnaar van de Pool Eco Attitude award voor de meeste ecologische spa's ter wereld!    

Evolution Spa’s zijn ontworpen voor de Europese spa liefhebber, volgens de Europese standaard en voor het Europese klimaat. De Belgische en Nederlandse jacuzzi ontwerpers hebben al het beste uit de spa industrie gecombineerd in de Evolution Spa’s. Evolution Spas heeft het groene label gekregen van de internationale vakjury. Dit groene label zorgt niet alleen voor een beter milieu, maar bespaart u ook nog eens honderden euro's per jaar aan energie en chemicaliën.

Met het SV-link programma kunnen we alle gegevens van iedere spa op ieder moment uitlezen. Zo kunnen we van de spa het stroomverbruik en de kosten per dag, maand of jaar uitlezen. We laten u dus ook zien dat Evolution spa's minder energie verbruiken. Tevens kunnen we draai-uren van jacuzzi pompen, instellingen en foutmeldingen uitlezen en aanpassen.

De beste onderdelen, de beste spa's!

Door gebruik te maken van de beste jacuzzi onderdelen en de nieuwste technieken creërt Evolution Spas de beste spa’s in haar soort. Deze spa’s zijn bestand tegen de extreme temperatuursverschillen zoals wij in Europa kennen.
Bekijk op deze site www.evolution-spas.nl de systemen en de toegepaste technieken voor uw spa.

 

Iedere spa wordt handmatig opgebouwd en gecontroleerd, ons 3-voudige controle systeem garandeert een perfecte spa waar u vele jaren plezier aan zult beleven. Wij garanderen niet alleen een perfecte jacuzzi massage, maar daarnaast ook kristalhelder spa water. Bekijk ons 3-zone systeem met; een spa filter wat slechts 1 micron doorlaat, een krachtige jacuzzi ozongenerator met speciale spa mixkamer en een UV-lamp. Dit alles voor de beste desinfectie. Een combinatie van deze vindt u nergens anders. Bezoek één van onze spa dealers en laat u informeren. Zij weten als geen ander hoe een Evolution spa werkt.

Nieuwsbrief