Onze prijzen zijn scherp, zodat misschien ook voor u een spa in eigen tuin haalbaar is. Onze spabaden zijn in diverse prijsklassen aan te kopen. We leveren iedere jacuzzi uit het assortiment; Evolution Spas, Vortex Spas en Tulp Spas, inclusief spa cover, spa coverlift en spa trap. Dus alles in een keer compleet zodat u deze jacuzzi toebehoren er niet extra bij hoeft te kopen.

Onze outdoor buitenbaden zijn tevens voorzien van veel extra opties. Zo is iedere jacuzzi niet alleen voorzien van waterjets en luchtjets, maar onze Evolution Spas zijn ook voorzien van ozonjets en zelfs enkele spa’s ook met Vulcanojets. Daarnaast beschikken onze spabaden ook over diverse pompen, zoals massagepompen, circulatiepomp en airblower. Ook zijn onze jacuzzi’s voorzien van een ozonator, venturisysteem, diverter en drainage voor wateruitlaat.  De verstelbare hoofdsteunen, easy-lift filterunit, regelbare aromatherapie, waterval, verlichte wijnkoeler, Ipod docking en jetverlichting zijn nog eens extra luxe kenmerken aan onze spa’s. Luxe verrassingen zonder meerprijs.

Al onze spa’s zijn verder voorzien van een Australische SpaNet besturing met variabele heater en display. De SV-VH controller is in alle spa's van Evolution Spas, Vortex Spas en Tulp Spas ingebouwd. De besturing beschikt over een: 6kW variabele heater met Dynamic Thermal Tuning (minimaliseert stroomverbruik). En tevens zijn onze outdoor spa’s voorzien van een aansluiting voor een Eco Smart Warmtepomp, voor energiezuinig verwarmen en koelen van de spa en PowerSAVE technologie voor het verlagen van de dagelijkse exploitatiekosten.

Wij bieden al onze spa’s dus inclusief alle luxe kenmerken aan, zodat u het eerste gebruik direct compleet en relaxed kunt beleven. Dat wordt optimaal genieten.

De levering van al onze spa’s, hottubs en zwemspa’s doen wij geheel met eigen vervoer. Onze chauffeurs rijden met onze eigen vrachtwagens door heel Nederland, België en Frankrijk om uw nieuw aangekochte jacuzzi bij uw huis af te leveren. We maken altijd persoonlijk een leveringsafspraak met u, zodat u vooraf op de hoogte bent welke dag en hoe laat uw spa bezorgd gaat worden. Wanneer u dat wenst kan onze monteur de spa ook nog geheel aansluiten voor u tegen een vergoeding, dit moet u dan van te voren wel even aan ons doorgeven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden met de planning.

Wij zijn u graag van dienst.

Patioworld, Hengstdijkse Keiweg 1b, 4585 PN, Vogelwaarde, Nederland tel. +31 (0) 114 67 14 93

 

 

 


Nieuwsbrief