Wat maakt Evolution Spas beter?

De belangrijkste 10 unieke voordelen op een rij:

1. Het unieke 3-zone® filtersysteem
De combinatie van een 1-micron filter (normale filters filteren 50-60 micron), een krachtige ozonator met ozon-reactie-kamer en een UV desinfectie systeem. Het 1-micron wegwerpfilter hoeft niet gereinigd te worden, dit filter gaat 4-5 maanden mee.

2. De zuinigste besturing ter wereld
SpaNet SV besturing. Geheel programmeerbaar en “denkt” mee. Deze Australische besturing is ontworpen vanuit het oog van de gebruiker en heeft bijna alle funties in one-touch. Door de programmeerbare circulatiepomp, de nachtstroomvoorziening en zuinige teflongecoate heater bespaart u honderden euros per jaar.

3. De sterkste kuip
Spa’s van Evolution Spas hebben een Aristech kuip die gevormd is in een zone controlled oven, voorzien van een vinyl-ester laag en daarna meerdere lagen polyesther maakt deze kuip zelfdragend en de sterkste in haar soort.

4. Zuinige pompen
Onze pompen zijn van SpaNet. Door gebruik te maken van verstelbare wet-ends verliezen deze pompen geen kracht. Zij geven zodoende de maximale power tot aan de jets.

5. Gepatenteerde bearingless jets
Onze jets hebben geen lagers, maar zijn voorzien van een onverslijtbare RVS spinnaald.

6. Evolution Spas RGB LED verlichting
De verlichting is in combinatie met de SpaNet controller instelbaar in 30 kleuren, ook de helderheid is instelbaar en tevens is er keuze uit vele voorgeprogrammeerde kleurcombinaties.

7. Uniek Aquavibe soundsystem
Het Evolution Spas geluidsysteem is voorzien van Vibrospeakers, deze speakers zijn gemonteerd tegen de kuip onder de spa. Het geluid komt door het water waardoor je in de spa een sensatie aan geluid ervaart. Iedere spa is standaard voorzien van een iPod docking station.

8. Thermoguard isolatie
Ontworpen voor het Europese klimaat zijn deze spa’s voorzien van een meervoudige isolatie. Zowel de kuip als de omkasting als de kunstof bodem is voorzien van isolatie.

9. Het buizenstelsel
De verdeelstations en alle koppelstukken zijn ontworpen voor de beste flow en de minste weerstand. Deze onderdelen zijn gemonteerd met Wacker kit en pvc solvent cement, speciaal gemaakt voor de spa industrie.

10. De fijne extra’s
Een verlichte wijnkoeler, regelbare zuinige aromatherapie, kuip met logo, verstelbare hoofdsteunen enz ..


Nieuwsbrief