Een spa cover wordt gebruikt om de spa af te dekken. Hierdoor kan er geen vuil van buitenaf in de jacuzzi komen, maar de belangrijkste functie van een spa cover is echter om de jacuzzi zo goed mogelijk te isoleren. Omdat het toch wel energie kost om het water te verwarmen kan een goede isolatie enorm veel besparen op de energierekening. Zorg daarom voor een goed sluitende afdekking.

Bij verkoop van een nieuwe spa wordt de cover inclusief bijgeleverd, echter het is ook mogelijk om bij Patioworld een cover op maat te laten maken. Ook wanneer u de spa niet via ons aangekocht heeft. Hierdoor bent u verzekerd van een perfecte pasvorm en een maximale isolatiewaarde.

De standaard coverdikte is 10 cm. Er is zelfs een spa cover met extra dik isolatiemateriaal. Deze is 15 cm dik. Deze is iets aflopend, zodat het regenwater er makkelijk af kan stromen. Dus dan wordt de cover ook niet zo zwaar.

Eventueel verkopen wij ook coverliften die het voor u nog makkelijker maken de cover omhoog te krijgen. En ook kunnen wij een cover saver aanbieden. Deze voorkomt druk in het midden/naad en past op ieder model coverlift. Op deze manier kan de cover langer meegaan. 

Wanneer u ons de lengte, breedte, radius, dikte en kleur van de cover doorgeeft, kunnen wij deze informatie verder bespreken met onze fabrikant. De covers zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, u kunt kiezen uit de kleuren: zwart, antraciet/grijs en bruin. Lukt het opmeten niet zo eenvoudig zoals u zou willen, dan hebben wij een tekening waarop omschreven staat, hoe u alles het beste kunt opmeten. Neemt u contact met ons op via info@patioworld.nl of op telefoonummer +31 90) 114 67 14 93 en wij helpen u. Na een officiële controle van onze kant, in samenspraak met u, zullen wij de cover dan voor u bestellen. Houdt u wel rekening met een leveringstermijn van 6 tot 8 weken. Maar dan heeft u wel een mooie, passende cover voor uw spa, waar u jaren van kunt genieten!

 

Spa Cover op maat voor spa, jacuzzi, zwemspa, hottub


Nieuwsbrief