Evolution Spas; Meest energiezuinige spa ter wereld 2010

Voor een goede en zuinige spa moet u bij Patioworld zijn. Onze merken zijn de zuinigste in zijn soort. Waarom onze spa's zuiniger zijn dan andere spa leggen we u graag uit, bezoek onze showrooms en laat u informeren. Een tipje van de sluier: de meest zuinige besturing ter wereld, Spanet, is volledig programmeerbaar en in te stellen op nachtstroom. Met de SV serie van SpaNET is het zelfs mogelijk uw spa te verwarmen en te koelen en hierbij tot 65% minder energie te gebruiken. Dit scheelt snel honderden euro's per jaar. Onze Evolution Spas zijn mede dankzij deze warmtepomp interface verkozen tot meest ecologische spa's ter wereld. Meer informatie kunt u vinden op www.evolution-spas.nl

Tel daarbij de voordelen van bijvoorbeeld het 1 micron filter dat 4 maanden meegaat zonder reiniging.( normale spafilters filteren 60 micron en moeten wekelijks gereinigd worden ), de gepatenteerde bearingless jets, zelfreinigend en blijven immer roteren, de in 30 kleuren instelbare ledverlichting, de 3zone, 1 micronfilter, ozon (met speciale mixkamer) en UV-systeem. Geen merk ter wereld heeft zo'n uitgebreide filtering en desinfectie. Natuurlijk zijn er nog tal van andere voordelen en deze laten we u graag zien in één van onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag hoe onze spa's gemaakt worden en wat de voordelen voor u als gebruiker van de spa zijn. Uiteindelijk koopt u niet elke dag een spa en wilt u tot in de lengte van dagen van uw spa genieten.

Evolution Spas heeft de prestigieuze Award ' Eco Pool Attitude' gewonnen tijdens de grootste spa and private pool exhibition in de wereld (Le salon mondial du spa et de piscine privée 2010) in Lyon. De Award is uitgereikt voor de meest ecologische spa, wat betekent dat de spa's van Evolution Spas de meest energiezuinige jacuzzi's van de wereld zijn. Door het gebruik van het unieke filter and desinfectie systeem, worden chemicalien geminimaliseerd. Door ons nieuwste onderhoudsproduct AquaPerfect is het tevens ook niet meer nodig om chloor toe te passen.  AquaPerfect is namelijk 100% biologisch afbreekbaar en 100% chloor vrij! Groener kan niet!

Evolution Spas: Meest Energiezuinig Spas ter wereld


Nieuwsbrief