Uw eigen jacuzzi in of bij uw eigen huis

Geniet van het comfort van uw eigen jacuzzi of spa. Uw wellnessgevoel binnen handbereik dankzij de professionele service van Patioworld. Vraag vandaag nog uw offerte op maat aan: +31 (0) 114 67 14 93, stuur een mail naar info@patioworld.nl of laat een bericht achter via het contactformulier.

‘Jacuzzi’ is eigenlijk een merknaam, maar voor de meeste mensen is het intussen meer dan dat: jacuzzi is een begrip in de welnesswereld en staat voor gezonde relaxatie. Als u daar in alle comfort thuis van kunt genieten, is het plaatje compleet. Lees hier alles over het verschil tussen een jacuzzi en andere welnessbaden.

Voor een jacuzzi van de hoogste kwaliteit tegen een democratische prijs kunt u terecht bij Patioworld. Maar dat is maar het begin van onze service. U bent verzekerd van een vlotte levering en plaatsing. Covers, filters, waterstofzuigers of onderhoudsproducten om uw jacuzzi in topconditie te houden: u vindt het allemaal bij Patioworld, tegen de scherpste prijzen.

Maak een keuze uit ons aanbod van spa’s, jacuzzi’s en sauna’s op onze website

Genieten van een weldoende watermassage in uw eigen jacuzzi, op uw (dak)terras of in uw tuin, het is niet langer een verre droom maar wel eentje die werkelijkheid wordt. Bel naar Patioworld - +31 (0) 114 67 14 93 - voor een persoonlijke offerte. Stuur ons een e-mail met al uw wensen voor een optimale binnen- of buitenspa: info@patioworld.nl. Of breng een bezoek aan onze showrooms in Vogelwaarde of ’s-Hertogenbosch.

Of u het nu een jacuzzi, een spa of een bubbelbad wilt noemen, vertrouw op de ervaring van Patioworld - sinds 1972 - voor de beste installaties en de sterkste service na verkoop. Profiteer van onze laagste-prijsgarantie: als u in een van de Patioworld-winkels of in onze webshop een aankoop doet en u vindt binnen 2 weken elders hetzelfde product voor een lagere prijs, dan betalen wij het prijsverschil meteen contant terug. Klik hier voor meer informatie over de laagste-prijsgarantie voor uw jacuzzi en de voorwaarden.

Ontdek het ontspannende gevoel van een jacuzzi van Patioworld, uitgerust met waterjets en luchtjets. Ontstress het hele jaar door en profiteer ten volle van de voordelen van een luxe jacuzzi:

Bij Patioworld hebt u de keuze tussen 200 verschillende modellen jacuzzi op voorraad. En zelfs als uw ideale keus daar niet bij zit, helpen we u graag met een oplossing op maat. Bij Patioworld vindt u verder alle mogelijke accessoires en producten voor uw jacuzzi. Zo bent u verzekert van een perfecte wellnesservaring, ook met aromatherapie.

Extra's voor uw jacuzzi bij Patioworld.

Vertrouw op de ervaring van Patioworld, de grootste spa-specialist van Europa, voor de levering, de plaatsing en het onderhoud van de jacuzzi van uw dromen. Bel ons voor meer informatie: +31 (0) 114 67 14 93

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op jacuzzi-gebied en meteen de interessantste aanbiedingen van Patioworld ontvangen? Schrijf u dan hier in op onze jacuzzi nieuwsbrief.

Jarenlang plezier van uw jacuzzi

U denkt misschien dat de aankoop van een jacuzzi erg duur is en misschien kijkt u op tegen het onderhoud ervan. Natuurlijk koopt u niet elke dag buiten- of binnenspa, maar in de praktijk vallen de aankoopkosten best mee: er is er een voor ieder budget en bij Patioworld vindt u steeds uw gading tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

In tegenstelling tot een zwembad heeft een jacuzzi weinig onderhoud nodig. Met de juiste producten houdt u het water in uw jacuzzi perfect schoon en geniet u in optimale omstandigheden en jarenlang van uw eigen wellness, uw eigen ontstressmoment.

Wilt u een vrijblijvende offerte? Vraag die vandaag nog aan: +31 (0) 114 67 14 93. Of stuur een mail naar info@patioworld.nl of via het contactformulier.


Nieuwsbrief